SIEN FENG

SIEN FENG Chinees - Indisch - Surinaams Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 5391 beoordelingen
20 jan 2022 om 21:09 om 16:00u. besteld voor 18:00u., afgeleverd 18:03u. TOP dus, eten zoals gewoonlijk ook TOP. Goeie 1 pers. chin/ind rijsttafel waar WE van gesmuld hebben.
19 jan 2022 om 20:58 Nassi was een bak witte rijst met een zielig beetje prei nog minder ei en ham maar totaal niet gebakken of gekruid de gerechtjes waren wel lekker
15 jan 2022 om 23:10 lekkere garnalen met mix groente alleen net teveel zwarte peper maar wel lekker, ben benieuwd als ik het de volgende x vraag of het minder pittig kan.
12 jan 2022 om 21:02 Lekker eten
11 jan 2022 om 13:20 Vorige week besteld, 10 euro te weinig wisselgeld terug gehad, keer daarna 2,50 te weinig terug gekregen n gister roti besteld en kreeg rooie rauwe kip. Dame a/d telefoon is ook erg kattig en luistert totaal niet naar je klacht. Deze zaak is bagger
9 jan 2022 om 19:28 De kip met zwarte bonensaus was perfect. De koeloe yuk was goed alleen niet authentiek Kantonees. De hoeveelheid was overvloedig. De deksels puilden uit. Voor herhaling vatbaar!
9 jan 2022 om 12:00 Alles is Prima
8 jan 2022 om 17:44 Top
6 jan 2022 om 19:44 Eten was goed maar als je belt omdat er iets fout is gegaan met de bestelling krijg je een grote bek, ze zoeken niet eens na een oplossing en hangen gewoon op. asociale actie weer
3 jan 2022 om 22:52 Heerlijk eten en bezorging perfect op tijd!
2 jan 2022 om 20:27 Het eten was goed! Helaas kan dit over de bezorger niet gezegd worden!
2 jan 2022 om 19:01 Altijd lekker en vers eten!! Nooit klachten gehad!! Aanrader