SIEN FENG

SIEN FENG Chinees - Indisch - Surinaams Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 5607 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sien Feng. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 21:05 Heerlijk weer.
27 jun 2022 om 20:49 Eten was ok. Bezorgdtijd was superman, 2 uren lang uit Shang hai! Dat is gek.
27 jun 2022 om 18:22 Eten was weer lekker zoals altijd. Wij bestellen op werk vaker voor een grote groep en het eten komt altijd warm aan. Ook worden de namen netjes op de broodje geschreven. Zeker een aanrader en wij zullen snel weer een bestelling plaatsen.
26 jun 2022 om 20:03 Het eten was weer overheerlijk en deze keer redelijk snel bezorgd! Prima !
19 jun 2022 om 22:51 eten was goed en ik weet dat het druk kan zijn maar als er staat 30-50 min bezorgtijd en het word 1.30uur vind ik wel een beetje lang
19 jun 2022 om 19:23 Eten altijd super goed! Alleen nu voor de tweede keer dat de bestelling verkeerd gaat! 2 keer 1 bak ZONDER ham besteld en bij de opmerkingen vermeld! En nu gewoon WEER met ham. Gebeld naar de zaak en kreeg een nieuwe bak ZONDER ham na een half uur!
19 jun 2022 om 11:55 Quality is questionable, both times i ended up with stomach issues.. No more orders from me...
18 jun 2022 om 23:24 Eten was verkeerd bezorgd, na contact te hebben met leidinggevende, wou mevrouw ons niet geloven! Mevrouw luisterde ook niet naar ons en heeft tel opgehangen in ons oor. Na 90min toch onze eten gehad en super weinig!!
18 jun 2022 om 23:14 Eerste keer besteld, bezorgd zoals gemeld..eten goed warm, helaas was het hoofdgerecht wat ik bestelde smakeloos.. hapjes wel oke...maar kan niet zeggen dat ik hier nogmaals ga eten.
17 jun 2022 om 0:07 de bezorgtijd was tussen 45 - 55min. of zo, als ik goex herinner, maar na denk ik 35min. was de bezorger er al. Het eten was ook goed, en heet.
13 jun 2022 om 22:15 The food was good and delivery fast. I just wish there was more sambal, because the amount provided was not even a tiny teaspoon! But I will order again! Highly recommended.